• RMS Endoscopy

Welkom

RMS biedt een one-stop-solution waarbij een totaalgamma gecombineerd wordt met aangepast advies in de vorm van consultancy, training en technische ondersteuning

Met bijna 30 jaar ervaring binnen de medical device industry, is RMS uitgegroeid tot een one-stop-solution voor de ziekenhuissector in BeNeLux.

RMS is gespecialiseerd in de ontwikkeling & distributie van medisch materiaal waarbij patiëntencomfort, innovatie en prijs-/kwaliteit steeds centraal staan.

RMS werkt uitsluitend samen met een team van gegradueerde verpleegkundigen als product-specialisten waardoor interne kennis & expertise steeds van de hoogste kwaliteit is.

Door de verschuiving van Hospital Care naar Home Care, is er ook een duidelijke behoefte en noodzaak ontstaan om deze medische disciplines op een efficiënte manier te kunnen bedienen.

Vandaar dat RMS Home Care u de totaaloplossing biedt waardoor een gericht en gespecialiseerd product-gamma ook ter beschikking kan staat van de thuiszorg-patiënt, gecombineerd met het ervaring team waarbij service & prijs/kwaliteit steeds centraal staan!

Uw partner voor de gespecialiseerde thuiszorg benodigdheden.

Brochure

contacteer ons